Retourbeleid:
Bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekeningNa aanmelding van een retour zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen aan u terugbetalen, mits het product in goede orde is ontvangen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dit emailadres: primakoop@gmail.com

Let op: u dient te allen tijde bij een retour dit van te voren te melden.

Uitzonderingen:
In de Algemene Voorwaarden bij Artikel 8, lid 2 staan enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht:

  • DVD’s, video’s, elektronische apparatuur e.d. met een verzegeling, kunnen als deze verzegeling is verbroken niet worden geretourneerd.
  • Op de huid gedraagde kleding, i.v.m. de hygieneDefecten:
Mocht een ontvangen artikel onverhoopt defect blijken te zijn neem dan direct op via email: primakoop@gmail.com

Omschrijf het defect zo duidelijk mogelijk en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op over de afhandeling van het defect.